Paprika Pizza

1:10:00 AM


Ingredients: 500g light spelt flour, 200g margarine, 120mls water, 2t backing powder, 5 big red peppers, 1T tomato paste, 1/2t cinnamon, 1t paprika, salt, pepper, olive oil


I have been a vegetarian for almost half of my life. Now I eat meat here and there but I still try to keep it to a minimum because I don't agree with the way animals are treated. I think it's sick how mead is produced cheaper and cheaper, regardless of the risks for animals and humans.

For that reason I want to give you some inspiration for meatless cooking. This is a quick, easy and delicious recipe by Attila Hildman that doesn't contain any animal products. Let me now how you like it!





Für den Teig Mehl, Backpulver, Margarine, Wasser und zwei Teelöffel Salz so lange kneten, bis es ein glatter Mürbeteig geworden ist.

For the dough combine the flour, backing powder, margarine, water and 2t salt and knead until it's smooth.




Als nächstes die Paprika entkernen und in möglichst dünne Scheiben schneiden.

Next remove the core from the peppers and cut them in small stripes.






Nun die Paprikascheiben in reichlich Olivenöl anbraten und mit den oben genannten Gewürzen abschmecken.


Now roast the pepper stripes gently with olive oil and add some seasoning.




Anschließend ein Backblech mit Backpapier auslegen oder gründlich einfetten und den ausgerollten Teig darauflegen.

After that just roll out the dough. But make sure to oil the baking sheet or use baking paper underneath.

  

Zuletzt gebratene Paprikastreifen gleichmäßig auf dem Teig verteilen und bei 200°C eine gute halbe Stunde backen.


Finally spread the prepared pepper stripes on the dough evenly and leave it in the oven for half an hour at 200°C.


Wer will kann die abgekühlte Pizza noch mit Olivenöl beträufeln und mit Salz und Pfeffer nachwürzen.

If you want you can ad some olive oil and some seasoning after the pizza has cooled down.

 
Viel Spaß beim Nachkochen und einen guten Appetit!
 
Have fun with the recipe and enjoy your meal!

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